Tulosta reseptejä - pdf


Ainekset

25 g voita
¾ dl sokeria
1 dl kermaa
50 g tummaa suklaata
½ rkl soijakastiketta
4 mustapippurin jyvää
1 tl TABASCO® kastiketta
8 ananasrengasta
Vaniljajäätelöä
Minttua

Valmistus

1. Sekoita voi, sokeri, suklaa, soijakastike, mustapippurit ja TABASCO® kastiketta ja kiehauta muutaman minuutin ajan.
2. Kaada ananaksen liemi pois ja lämmitä renkaita kastikkeessa.

Asettele ananas ja kastike lautaselle, tarjoile jäätelöpallon kera ja viimeistele lopputulos mintulla.

 

Reseptimme on laatinut kokki Annica Karlsson. Hän on työskennellyt kokkina muun muassa kolmen tähden Bruneau-ravintolassa Brysselissä sekä Tukholman Operakällaren-ravintolassa. Hän on harjoittanut taitojaan useissa Euroopan tähtiravintoloissa ja työskennellyt kansainvälisten, Pohjoismaissakin vierailleiden ravintoloitsijoiden kanssa. Nykyään Annica on tunnettu ruokastailaaja ja innovaattori, joka toimii reseptien kehittäjänä, kouluttajana ja tapahtumajärjestäjänä.

Lisätietoja Annicasta saat osoitteesta www.sante.nu