CHILISUKLAAMUFFINIT

Herkkuleipa.jpg
 
 

Chilisuklaamuffinit
(12 kpl)

  • 200 g voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1 tl vaniljasokeria (tai ripaus vaniljajauhetta)
  • 3 kananmunaa
  • 4½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1½ dl maitoa
  • 2 tl TABASCO® Chipotle Sauce -kastiketta
  • 150 g tummaa suklaata

Tarjoiluun:

  • Paksua turkkilaista jogurttia tai smetanaa
  • Vaniljasokeria

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Vatkaa huoneenlämpöinen voi, fariini- ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen samalla vatkaten.

Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään sekaisin. Sihtaa jauhoseos vuorotellen maidon kanssa taikinan sekaan. Sekoita tasaiseksi esimerkiksi nuolijalla. Lisää TABASCO® Chipotle Sauce -kastike. Rouhi suklaa ja lisää se taikinan sekaan.

Jaa taikina muffinipellille kahteentoista vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla 20 minuuttia tai kunnes muffinit ovat kypsiä.

Mausta jogurtti tai smetana vaniljasokerilla ja tarjoa seos jäähtyneiden muffinien kanssa.

Suklaamuffinit_2.jpg
 
Vatsasekaisin_2.jpg
Vatsasekaisin_1.jpg

Tämän herkkureseptin teille loi: Riikka, Vatsasekaisin kilinkolin -blogi