Classic Burger (4 henkilöä)

 

Ainekset

500 g naudan jauhelihaa
1/2 dl korppujauhoa
1 dl maitoa
1/2 silputtua ruokasipulia
1 rkl dijon sinappia
1 rkl Kikkoman-soijakastiketta
1 rkl Tabasco® Chipotle kastiketta
voita paistamiseen

lisäaineet

Salaattia
Cheddarjuustoa
Tomaattihampurilaiskastiketta
Hampurilaissämpylöitä

Valmistus

1. Kaada korppujauhot astiaan ja kaada päälle maito. Anna turvota 5 minuuttia.   2. Lisää jauheliha, sipuli, sinappi, soija ja TABASCO® kastike.
3. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikina neljäksi pihviksi.
4. Paista pihvejä voissa 3–5 minuuttia kummaltakin puolelta.

Tarjoile hampurilaiset lisukkeiden kanssa.

 

Reseptimme on laatinut kokki Annica Karlsson. Hän on työskennellyt kokkina muun muassa kolmen tähden Bruneau-ravintolassa Brysselissä sekä Tukholman Operakällaren-ravintolassa. Hän on harjoittanut taitojaan useissa Euroopan tähtiravintoloissa ja työskennellyt kansainvälisten, Pohjoismaissakin vierailleiden ravintoloitsijoiden kanssa. Nykyään Annica on tunnettu ruokastailaaja ja innovaattori, joka toimii reseptien kehittäjänä, kouluttajana ja tapahtumajärjestäjänä.

Lisätietoja Annicasta saat osoitteesta www.sante.nu