COLMAN’S

iso-kuva-puuttuu.jpg
 
 

Gul hovleverantör

Vissa produkter är och förblir klassiker. Colman’s Senapspulver i den gula plåtburken hör till dem. Colman’s skapades redan 1814 av Jeremiah Colman i utkanten av Norwich i östra England. Kanske inte så konstigt då, att Colman’s är att betrakta som Englands nationalsenap med sin anrika historia och tillverkning.

Colman’s heta, karaktäristiska smak kommer från en speciell blandning av olika ljusa och mörka senapsfrön. En blandning som är en väl bevarad hemlighet ända sen Jeremiah satte locket på sin första burk.

I BÅDE VÅTT OCH TORRT

Colman’s Senapspulver använder du till alla rätter med senap i receptet eller till att göra din egen senap, naturell eller spetsad med till exempel whiskey, honung, TABASCO® pepparsåser eller någon annan krydda som du tycker om. Pulvret fungerar även ypperligt till att reda grytor samt att smaksätta exempelvis kalla såser, svamp, kött och vegetariska rätter. Tänk då på att sikta ner pulvret eller späda det i lite vatten för att undvika klumpar. Colman’s säljs både i form av ett torrt, gult senapspulver men även som färdig senap.