Fajitas (4 henkilöä)

 

Ainekset

4 kanafileetä

Kastike

2 rkl soijakastiketta
1 rkl TABASCO® Chipotle kastiketta
1 tl paprikajauhetta
2 tl oreganoa
1 rkl dijon sinappia

Maissiguacamolea

1 tölkki maissinjyviä
1 dl crème fraichea
1 kuorittu valkosipulinkynsi
muutama pisara TABASCO® kastiketta
Suolaa

lisäaineet

4 tortillaleipää
2 kuutioiksi leikattua avokado
4 kuutioiksi leikattua tomaattia
1/2 suikaloitu jäävuorisalaatti

Valmistus

1. Poista nahka kanafileistä.
2. Sekoita ainekset kastikkeeksi.
3. Hiero kastiketta fileisiin ja anna marinoitua noin 2 tuntia muovipussissa.
4. Sekoita maissi ja crème fraiche yhteen.
5. Purista valkosipuli ja mausta TABASCO® kastikkeella ja suolalla.
6. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
7. Kaada fileet uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa noin 18–20 minuuttia.
8. Suikaloi fileet ja kokoa oma tortillasi vihannesten ja maissiguacamolen kanssa.

 

Reseptimme on laatinut kokki Annica Karlsson. Hän on työskennellyt kokkina muun muassa kolmen tähden Bruneau-ravintolassa Brysselissä sekä Tukholman Operakällaren-ravintolassa. Hän on harjoittanut taitojaan useissa Euroopan tähtiravintoloissa ja työskennellyt kansainvälisten, Pohjoismaissakin vierailleiden ravintoloitsijoiden kanssa. Nykyään Annica on tunnettu ruokastailaaja ja innovaattori, joka toimii reseptien kehittäjänä, kouluttajana ja tapahtumajärjestäjänä.

Lisätietoja Annicasta saat osoitteesta www.sante.nu