Kamppisheaderit-4.jpg
 

OSALLISTU KISAAN JA VOITA UPEITA PALKINTOJA!

Tiesitkö, että TABASCO®-kastiketta voi käyttää muuhunkin kuin vain ruoan päälle? Se on loistava raaka-aine siinä missä muutkin ja se antaa aivan omanlaisensa luonteen ruoalle kuin ruoalle. TABASCO®-kastikkeiden lisäksi meillä on myös muita mahtavia grillaustuotteita. Osallistu kisaan laittamalla paras grillauskuvasi Instagramiin ja liitä siihen tag #TabascoGrill

Viikkopalkinto

Joka viikko (viikot 18-21) arvomme yhden onnekkaan osallistujan, joka saa palkinnoksi mahtavan TABASCO®-grillaussetin, jossa on lähes kaikki mitä voi tarvita loistavaan grillaussessioon. 

Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

 Upea TABASCO®-grillisetti kokonaisuudessaan

Upea TABASCO®-grillisetti kokonaisuudessaan

 

KISAFEED

instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
 

PARHAAT GRILLAUSVINKIT KESÄÄN

Marinoi ajoissa

Huomenna näyttäisi olevan hyvä grillisää? Pistä lihat marinadiin maustumaan ja jääkaappiin yöksi. Tällöin maku ehtii kunnolla imeytyä lihoihin ennen grillausta.

Lisää savua

Hiilillä grillatessa voit lisätä hiilien joukkoon brikettejä tai vähän kostutettua puuhaketta. Sopivia puulajikkeita ovat esimerkiksi leppä, omenapuu tai kirsikkapuu. Myös koivu toimii, kunhan muistat poistaa puun kuoren ensiksi.

Ritilä kuntoon

Tuntuuko ruoka aina tarttuvan grilliritilään? Putsaa ritilä ensin karstasta teräsharjalla. Seuraavaksi öljyä se ruokaöljyyn kastetulla paperilla ennen käyttöä.

Tasainen burgeripihvi

Etkö millään saa tasaisia burgeripihvejä vaan ne aina pullistuvat keskeltä? Tee esim. lusikalla painaumat pihveihin ennen paistamista ja näin ollen ne paistuessa paisuvat tasaisiksi.

 

RESEPTEJÄ JOKA LÄHTÖÖN

Tutustu ylävalikosta herkullisiin TABASCO®-reseptehin ja laita grilli kuumaksi! Jokainen TABASCO®-kastike antaa omanlaisensa lisän ruoanlaittoon ja niitä kannattaa kokeilla kaikkia. Osallistu myös alla olevaan kisaan ja voit voittaa tuotteita, joita ei suomesta kaupoista saa!