OSALLISTU KISAAN JA VOITA UPEITA PALKINTOJA!

Tiesitkö, että TABASCO®-kastiketta voi käyttää muuhunkin kuin vain ruoan päälle? Se on loistava raaka-aine siinä missä muutkin ja se antaa aivan omanlaisensa luonteen ruoalle kuin ruoalle. TABASCO®-kastikkeiden lisäksi meillä on myös muita mahtavia kokkaustuotteita. Osallistu kisaan jättämällä yhteystietosi ja olet mukana palkintojen arvonnassa!

Viikkopalkinto

Joka viikko (viikot 23-26) arvomme yhden onnekkaan osallistujan, joka saa palkinnoksi loistavan TABASCO®-reseptikirjan, TABASCO®-suolaa ja TABASCO®-balsamicoa. 

Pääpalkinto

Viikon 26 lopussa arvomme kilpailun pääpalkinnon. Yksi voittaja ja hänen kaverinsa pääsevät loistoillalliselle Richard McCormickin ravintolaan Helsingissä ja yöpyvät hotellissa! 

Lue kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

Nimi *
Nimi
 Richard McCormick

Richard McCormick

 

BLOGGAAJAT x TABASCO®-KASTIKE

TABASCO®-kastike maistuu monelle herkkusuulle ja sen käyttötapoja on enemmän kuin pystyy laskemaan sormilla ja varpailla. Kutsuimme bloggaajat Mari Moilasen (Jotain maukasta), Antti Jokisen (Kamera ja Kauha) ja Minna Rautio-Pakasteen (Haarukkavatkain) tutustumaan TABASCO®-kastikkeen maukkaaseen maailmaan. Voit lukea heidän fiiliksiään ja ajatuksiaan heidän blogeistaan.

Tabasco. Ihan mainion monipuolinen chilikastike. Pitkällä historialla. 
- Mari Moilanen
http://www.jotainmaukasta.fi/

Tabasco on antanut potkua mun kokkaamiseen jo vuosia! 
- Antti Jokinen
http://kamerajakauha.blogspot.fi/

Parasta Tabascossa on napakan tulisuuden lisäksi pakkauksen koko. Näppärä pullo sujahtaa vaikka käsilaukkuun ja kulkee helposti mukana piknikille tai vaellusreissulle. 
- Minna Rautio-Pakaste
http://haarukkavatkain.com/
 

RESEPTEJÄ JOKA LÄHTÖÖN

Tutustu ylävalikosta herkullisiin TABASCO®-reseptehin ja laita pannu kuumaksi! Jokainen TABASCO®-kastike antaa omanlaisensa lisän ruoanlaittoon ja niitä kannattaa kokeilla kaikkia. Osallistu myös alla olevaan kisaan ja voit voittaa tuotteita, joita ei suomesta kaupoista saa!