Kanatacot (4 henkilöä)

 

Ainekset

Noin 600 g kanan koipifileetä

Marinadi

½ dl soijakastiketta
1 ½ rkl TABASCO® Chipotle kastiketta
1 rkl sitruunapippuria
1 rkl hunajaa

Juustokastike

1 ½ dl voimakkaan makuista juustoraastetta
1 dl crème fraichea
TABASCO® kastiketta
Suolaa ja vasta jauhettua mustapippuria

Marinoitu punasipuli

1 punasipuli ohuina siivuina
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl vasta puristettua limemehua
1 tl TABASCO® Green Pepper kastiketta
½ tl merisuolaa

Rapeat vihannekset

100 g keräkaalia suikaloituna
1 tölkki (400 g) kidneypapuja
1 tölkki (200 g) maissia

lisäksi

Tacokuoret

Valmistus

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
2. Aseta kana uuninkestävään vuokaan.
3. Sekoita marinadin ainekset yhteen.
4. Sivele kana marinadilla ja paista noin 15 minuutin ajan.
5. Sekoita sillä aikaa lisukkeet.
6. Sekoita juustokastikkeen ainekset keskenään ja mausta TABASCO®  kastikkeella
7. Mausta suolalla ja pippurilla.
8. Marinoi punasipuli oliiviöljyllä, limemehulla, vihreällä TABASCO® Green Pepper kastikkeella ja merisuolalla. Anna seistä 5 minuuttia.
9. Huuhtele kidneypavut ja maissit kylmällä vedellä. Sekoita keräkaalin joukkoon.
10. Leikkaa valmis kana suikaleiksi.

 

Tarjoile kaikki tacolisukkeet.

 

Reseptimme on laatinut kokki Annica Karlsson. Hän on työskennellyt kokkina muun muassa kolmen tähden Bruneau-ravintolassa Brysselissä sekä Tukholman Operakällaren-ravintolassa. Hän on harjoittanut taitojaan useissa Euroopan tähtiravintoloissa ja työskennellyt kansainvälisten, Pohjoismaissakin vierailleiden ravintoloitsijoiden kanssa. Nykyään Annica on tunnettu ruokastailaaja ja innovaattori, joka toimii reseptien kehittäjänä, kouluttajana ja tapahtumajärjestäjänä.

Lisätietoja Annicasta saat osoitteesta www.sante.nu