Kuumat tacot (4 henkilöä)

 

Ainekset

500 g jauhelihaa
öljyä paistamiseen
1 tacomaustepussi
2 rkl vettä
1 tl TABASCO® Chipotle kastiketta
1 rkl soijakastiketta

 

lisäaineet

12 kovaa tacokuorta
12 tortillaleipää
1 purkki tacokastiketta
1 ruukku salaattia suikaloituna
3 tomaattia silputtuna
1 kurkku silputtuna
1 keltainen paprika silputtuna
1 punainen paprika silputtuna
1 purkki jalapeñoja
2 dl juustoraastetta
Kermaviiliä

Valmistus

1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Kuumenna iso paistinpannu ja ruskista jauheliha öljyssä.
3. Kun liha alkaa olla kypsää, lisää tacomauste, vesi, TABASCO® Chipotle kastike ja soijakastike.
4. Sekoita ja anna porista 2–3 minuuttia miedolla lämmöllä.
5. Huuhtele salaatti.
6. Huuhtele ja silppua loput vihannekset.
7. Kaada erillisiin tarjoiluastioihin.
8. Lämmitä tacokuoria uunissa 2–3 minuuttia ja aseta ne leipäkoriin.

 

Reseptimme on laatinut kokki Annica Karlsson. Hän on työskennellyt kokkina muun muassa kolmen tähden Bruneau-ravintolassa Brysselissä sekä Tukholman Operakällaren-ravintolassa. Hän on harjoittanut taitojaan useissa Euroopan tähtiravintoloissa ja työskennellyt kansainvälisten, Pohjoismaissakin vierailleiden ravintoloitsijoiden kanssa. Nykyään Annica on tunnettu ruokastailaaja ja innovaattori, joka toimii reseptien kehittäjänä, kouluttajana ja tapahtumajärjestäjänä.

Lisätietoja Annicasta saat osoitteesta www.sante.nu