Louisiana Cobb Salad


neljälle

Raaka-aineet

TABASCO® Green Pepper Guacamole

2rkl TABASCO® Green Pepper -kastiketta
2kpl Avokadoa
0,5 kpl Sipulia kuutioituna  
0,5 kpl Sitruunan mehu
1 kpl Valkosipulin kynsi murskattuna
4 kpl Kirsikkatomaattia kuutioituna
Kourallinen Korianteria hienonnettuna  
Hyppysellinen Suolaa

Murskaa avokado haarukalla, lisää TABASCO®-kastike, sipuli, valkosipuli, sitruunamehu, tomaatit ja korianteri. Mausta oman maun mukaan suolalla.

 

Salaatti

6 kpl Lehtikaalin lehteä
2rkl TABASCO® Green Pepper -kastiketta
1tl Suolaa
1 kpl Sitruuna
2 rkl Oliiviöljyä
2 punttia Cosmopolitan-salaattia
2 kpl Tomaattia kuutioituna
2 kpl Pehmeäksi keitettyä kananmunaa (noin 7 minuuttia) 
100g Sinihomejuustoa
100g Maissinjyviä  
100g Murskattuja ja paahdettuja saksanpähkinöitä 
200g Rapeaksi paahdettua ja pilkottua pekonia
50g Viipaloitua watermelon radish –retiisi (valkoinen retiisi, joka on sisältä kirkkaan pinkki)

Valmistus

TABASCO® Green Pepper Guacamole

  1. Murskaa avokado haarukalla
  2. Lisää TABASCO®-kastike, sipuli, valkosipuli, sitruunamehu, tomaatit ja korianteri.
  3. Mausta oman maun mukaan suolalla.

 

Salaatti: 

  1. Yhdistä kaikki raaka-aineet, paitsi cosmopolitan-salaatti, suuressa kulhossa.

  2. Hiero marinadia lehtikaalen lehtiin samalla repien lehtiä pienemmäksi 2-3 minuutin ajan. Hierominen pehmentää lehtikaalin helpommin syötäväksi. Lehdet ovat valmiit, kun ne muuttuvat kirkkaan vihreiksi.

  3. Huuhtele cosmopolitan-salaatinlehdet ja revi palasiksi, sekoita marinoitujen lehtikaalin lehtien kanssa.

  4. Jaa lehtikaaliseos neljään kulhoon.

  5. Lisää lusikallinen guacamolea keskelle jokaista kulhoa.

  6. Asettele loput raaka-aineet guacamolen ympärille.

  7. Koristele watermelon radish -retiisillä