Munakas ja prinssinakit (4 henkilöä)


Ainekset

Munakas

6 kananmunaa
3/4 dl vispikermaa
1 rkl Colman’s-sinappijauhetta
2 rkl voita
Suolaa ja pippuria

Nakit
500 g prinssinakkeja
1 rkl voita

Lisukkeet
Muutama tippa TABASCO® kastiketta

 

Valmistus (20 min)

Munakas

1. Vispilöi munat, kerma ja sinappijauhe yhteen. Sulata voi paistinpannussa.
2. Kaada munat pannulle ja sekoita pohjaa myöten, kunnes koostumuksesta tulee sakea.
3. Mausta suolalla ja pippurilla.

Nakit

1. Paista prinssinakit voissa, kunnes ne saavat väriä ja ovat lämpimiä.

Tarjoile nakit munakkaan kanssa ja mausta muutamalla tipalla TABASCO® kastiketta.

 

Reseptimme on laatinut kokki Annica Karlsson. Hän on työskennellyt kokkina muun muassa kolmen tähden Bruneau-ravintolassa Brysselissä sekä Tukholman Operakällaren-ravintolassa. Hän on harjoittanut taitojaan useissa Euroopan tähtiravintoloissa ja työskennellyt kansainvälisten, Pohjoismaissakin vierailleiden ravintoloitsijoiden kanssa. Nykyään Annica on tunnettu ruokastailaaja ja innovaattori, joka toimii reseptien kehittäjänä, kouluttajana ja tapahtumajärjestäjänä.

Lisätietoja Annicasta saat osoitteesta www.sante.nu