MUTAKAKKU, TABASCO®-OMENAT JA CHILISOKERI

Mutakakku.jpg
 
 

Mutakakku
(27 cm) (veg)

  • 3 1/4 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhoa
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1/4 tl suolaa
  • /2 tl vaniljan siemeniä
  • 200 g suklaata
  • 2 1/4 dl kahvia
  • 1 banaani
  • 1 dl rypsiöljyä

 

TABASCO® -omenahillo

  • 3 omenaa
  • 1/2 dl vettä
  • 2 dl hillosokeria
  • 1/2 tl vaniljan siemeniä
  • 1 tl TABASCO® Sauce -kastiketta

 

Chilisokeri

  • 1/2 dl sokeria
  • 1/2 tl TABASCO® Sauce -kastiketta

Valmista mutakakku sekoittamalla kuivat aineet keskenään.

Pilko suklaa kulhoon ja kuumenna kahvi kiehuvaksi. Kaada kahvi suklaan päälle lastalla sekoittaen niin, että suklaa sulaa kokonaan.

Soseuta banaani ja sekoita se yhdessä rypsiöljyn ja suklaaseoksen kanssa jauhoihin. Sekoita lastalla tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun vuokaan ja paista 180 °C:ssa 20 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin.

Valmista omenahillo kuutioimalla omenat ja lisäämällä ne kattilaan muiden aineiden kanssa. Anna kiehua 10 minuuttia ja jäähdytä hyvin.

Valmista chilisokeri sekoittamalla ainekset keskenään.

Tarjoa mutakakku TABASCO-omenahillon ja chilisokerin kera. Yhdistä halutessasi vaniljajäätelön kanssa.

 
Yummybaker_2.jpg
Yummybaker_1.jpg

Tämän herkkureseptin teille loi: Ansku, Yummy baker -blogi