PARSA-SALAATTI TOFU-EMULSIOLLA

Marcos_reseptit-4_lowest.jpg
 
 

Parsasalaatti tofu-emulsiolla

Raaka-aineet: tofuemulsio

  •  200g silkentofua
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl riisiviinietikkaa
  • 2 rkl seesamöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 2 rkl TABASCO® Original -kastiketta
  • 2 dl rypsiöljyä

Valmistus:

Sekoita kaikki muut ainekset yhteen tehosekoittimessa paitsi rypsiöljy. Lisää rypsiöljy ohuena nauhana tehosekoittimen ollessa päällä kunnes öljy on emulgoitunut täysin. Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua. 

 

Raaka-aineet: parsasalaatti

  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 1 nippu valkoista parsaa
  • Maldon -suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Valmistus:

Kuori valkoinen parsa. Jätä kuoret vihreään parsaan. Ryöppää suolavedessä n. 30 sekuntia. Grillaa parilalla nätti hiiltynyt pinta parsoihin. Pyöräytä oliiviöljyssä ja sitruunanmehussa, viimeistele sormisuolalla ja mustapippurilla. Tarjoile vegaanisen tofuemulsion kanssa.

 
Marcos.jpg

Tämän herkkureseptin teille loi brand ambassadorimme Marcos Gois