PASSION JALAPENITO

jontte@makehelsinki.com

Ainekset

  • 3 cl Passion-sosetta tai siirappia

  • 2 cl Agave siirappia

  • 3 cl Tuorepuristettua limettimehua

  • TABASCO® Green -kastiketta oman maun mukaan

  • Maldon Smoked Sea Salt Flakes -hyppysellinen

  • 3 cl Vichy

Alkoholisuositus: KWV Cruxland Gin

Koristelu: Pieni chili ja limen kuori

Valmistus

  1. Lisää TABASCO® Green -kastike, Maldon -suola, Passion-sose, Agave siirappi ja limettimehu kannelliseen hillopurkkiin ja täytä purkki jäillä. (Huom. suolaa varovasti)

  2. Ravista purkkia rivakasti 6-8 sekuntia tai kunnes purkki tuntuu käsissä kylmältä

  3. Maista ja säädä makeutta tai kirpeuttä oman maun mukaan

  4. Valuta juoma kannen välistä jäillä täytettyyn lasiin ja kaada päälle Vichy

  5. Koristele pienellä chilillä ja limen kuorella