Pikantti tomaattikastike (4 henkilöä)

 

Ainekset

1 silputtu salottisipuli
1 puristettu valkosipulin kynsi
1 rkl tomaattipyreetä
1 hyppysellinen sokeria
200 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
1 tl Vähäsuolaista soijaa
1 tl TABASCO® kastiketta
½ rkl hunajaa
Voita paistamiseen

Valmistus

1. Lämmitä voi kattilassa ja ruskista sipuli ja valkosipuli pehmeiksi.
2. Lisää muut ainekset kattilaan ja anna kiehua hiljaa noin 10 minuutin ajan.

 

Reseptimme on laatinut kokki Annica Karlsson. Hän on työskennellyt kokkina muun muassa kolmen tähden Bruneau-ravintolassa Brysselissä sekä Tukholman Operakällaren-ravintolassa. Hän on harjoittanut taitojaan useissa Euroopan tähtiravintoloissa ja työskennellyt kansainvälisten, Pohjoismaissakin vierailleiden ravintoloitsijoiden kanssa. Nykyään Annica on tunnettu ruokastailaaja ja innovaattori, joka toimii reseptien kehittäjänä, kouluttajana ja tapahtumajärjestäjänä.

Lisätietoja Annicasta saat osoitteesta www.sante.nu