Rapeat Kanansiivet

Tämän herkullisen reseptin meille loihti makulähettiläämme Richard McCormick!

rapeat_kanansiivet.jpg

Raaka-aineet

Rapeat kanansiivet

6 siipeä
5 dl öljyä
1 rkl TABASCO®-kastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
2 rkl soijakastiketta
1 rkl mirin-kastiketta
1 tl seesamiöljyä
1 tl inkivääriä (raastettuna)

Lisukkeet

korianteria
seesaminsiemeniä

Valmistus

  1. Lämmitä öljy isossa kattilassa 180 asteiseksi.
  2. Paista siivet, aina kuusi kappaletta kerrallaan, n 5-6 minuuttia molemmin puolin tai kunnes ne ovat kypsiä. 
  3. Valuta siivet pyyhkeen päällä tai talouspaperilla ja sekoittele niitä TABASCO®-kuorrutteessa.
  4. Koristele tuoreella, silputulla korianterilla ja seesaminsiemenillä.