Takaisin kisasivulle

 

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä:
Arvid Norquist Finland Oy, Valimotie 1 B, 00380 Helsinki. 
 
2. Osallistumiskelpoisuus: 
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
 
3. Kilpailuaika: 
Kilpailu alkaa 1.5.2017 ja loppuu 28.5.2017. Joka viikon perjantaina arvotaan kyseisen viikon voittaja.
 
4. Osallistuminen kilpailuun: 
Kilpailuun osallistuminen onnistuu ottamalla grillauskuva Instagram-palveluun ja laittamaan sen yhteyteen kilpailu tagin: #TabascoGrill. Arvid Nordquist Finland Oy pidättää oikeuden muutoksiin. 

5. Kuvien käyttöoikeuksista (silloin, kun osallistutaan omalla kuvalla eikä ole kyseessä repost-kilpailu):

- Osallistumalla kilpailuun osallistuja vahvistaa, että hän omistaa kuvan käyttöoikeudet ja hänellä on oikeus julkaista se. Osallistujalla on lupa kuvan julkaisuun myös muilta kuvassa mahdollisesti näkyviltä henkilöiltä.

- Osallistuessaan kilpailuun osallistuja myöntää Arvid Nordquist Oy:lle kuvan käyttöoikeudet kilpailuun liittyvässä tiedottamisessa ja markkinoinnissa Arvid Nordquist Oy:n omissa kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvid Nordquist Oy saa oikeuden käyttää kilpailun voittaneiden nimiä/nimimerkkejä kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa Gigantin eri kanavissa.

- Arvid Nordquist Oy:lla on oikeus tarpeen vaatiessa muuttaa näitä sääntöjä ilman eri ilmoitusta. Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä. 

6. Palkinto:
Viikkopalkintona voittajalle on TABASCO® Grill Master Set, joka sisältää kastikkeita ja grillausvälineitä. Viikkopalkinnon arvo on noin 50 euroa. Palkintoa ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto toimitetaan voittajalle henkilökohtaisesti. 
 
7. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.
 
8. Arpajaisvero:
Arvid Nordquist Finland Oy vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.
 
9. Henkilötietojen käsittely: 
Vain kilpailun järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin.

 

Takaisin kisasivulle