Takaisin kisasivulle

 

Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä:
Arvid Norquist Finland Oy, Valimotie 1 B, 00380 Helsinki. 
 
2. Osallistumiskelpoisuus: 
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.
 
3. Kilpailuaika: 
Kilpailu alkaa 1.3.2018 ja loppuu 9.7.2018. Joka kuukauden lopussa palkitaan kyseisen kuukauden voittaja, joka saa tuotepalkinnon ja tittelin "kuukauden fani". Pääpalkinnon voittaja valitaan tuomariston toimesta 9.7.
 
4. Osallistuminen kilpailuun: 
Kilpailuun osallistuminen tapahtuu Instagramissa. Tuomaristomme valitsee joka kuukausi yhden fanin, joka voittaa upean palkinnon ja tittelin "kuukauden fani". Kriteereinä sisällössä on MÄÄRÄ ja LAATU ja aihe on rakas TABASCO. On se sitten sormimaalauksia, kokkauskuvia, podcasti, runo, kuvanveistoa, naamiaisasu, resepti, biisi tai vaikka tatuointi! Lataa tuotoksesi instagramiin tagilla #tabascofani2018 ja olet mukana! Määrä ei tietenkään korvaa laatua, mutta laadun määrä voi toki olla suuri. Arvid Nordquist Finland Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Instagram ei ole osallisena kilpailussa.
 
5. Palkinto:
Pääpalkintona on neljän hengen Radio Rock-risteily syyskuussa! Pääpalkinnon arvo on noin 1000 euroa. Joka kuukausi arvomme myös TABASCO®-tuotepalkinnon joka kuun innokkaimmalle fanille. Palkintoa ei muuteta rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto toimitetaan aina voittajalle henkilökohtaisesti. 
 
6. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä.
 
7. Arpajaisvero:
Arvid Nordquist Finland Oy vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta.
 
8. Henkilötietojen käsittely: 
Vain kilpailun järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin.

 

Takaisin kisasivulle