SPICY BLACKBERRY MARGARITA

IMG_3888.jpg

Ainekset

  • 4 cl Karhunvatukkasiirappia

  • 2 cl Agavesiirappia

  • TABASCO® -kastiketta oman maun mukaan

  • Maldon Smoked Sea Salt Flakes -hyppysellinen

  • 3 cl tuorepuristettu limettimehu

Alkoholisuositus: Châteu du Breuil Calvados

Koristelu: Karhunvatukka

Valmistus

  1. Lisää TABASCO® -kastike, Maldon -suola, karhunvatukkasiirappi, Agave siirappi ja limettimehu kannelliseen hillopurkkiin ja täytä purkki jäillä. (Huom. suolaa varovasti)

  2. Ravista purkkia rivakasti 6-8 sekuntia tai kunnes purkki tuntuu käsissä kylmältä

  3. Maista ja säädä makeutta tai kirpeuttä oman maun mukaan

  4. Valuta juoma kannen välistä jäillä täytettyyn lasiin. Lisää näyttävyttä saat käyttämällä laakeaa coctaillasia

  5. Koristele karhunvatukalla