Kuumat suklaabrowniet (10–12 henkilöä)

Tulosta reseptejä - pdf


Ainekset

Browniet

150 g tummaa suklaata
150 g huoneenlämpöistä voita
375 g sokeria
3 kananmunaa
150 g jauhoa
1 ½ dl kookosta
5 tl TABASCO® kastiketta

Lisukkeet

Jäätelöä
Mansikoita

Valmistus (30 min)

Browniet

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
2. Pienennä suklaalevy ja sulata suklaa astiassa vesihauteen päällä.
3. Lisää voi ja anna sen sulaa suklaan sekaan.
4. Sekoita muut brownien ainekset keskenään.
5. Kaada suklaaseos muiden ainesten päälle ja sekoita taikinaksi.
6. Annostele taikina voideltuihin annosvuokiin ja paista juuri ennen tarjoilua noin 12–14 minuutin ajan, kunnes pinta on kuiva ja leivos tuntuu sisältä tahmealta.

Tarjoile brownie jäätelön ja mansikoiden kera.

 

Reseptimme on laatinut kokki Annica Karlsson. Hän on työskennellyt kokkina muun muassa kolmen tähden Bruneau-ravintolassa Brysselissä sekä Tukholman Operakällaren-ravintolassa. Hän on harjoittanut taitojaan useissa Euroopan tähtiravintoloissa ja työskennellyt kansainvälisten, Pohjoismaissakin vierailleiden ravintoloitsijoiden kanssa. Nykyään Annica on tunnettu ruokastailaaja ja innovaattori, joka toimii reseptien kehittäjänä, kouluttajana ja tapahtumajärjestäjänä.

Lisätietoja Annicasta saat osoitteesta www.sante.nu