www-sivun-kuvat-b.jpg

SUOMEN KOVIN TABASCO®-FANI 2018

Onko lempivärisi chilin punainen? Onko kaapissasi varapulloja, jotta soossit eivät pääse vahingossakaan loppumaan? Teille, jotka mittaatte makua Scovillen asteikolla kilpailu alkaa än-yy-tee-nyt. 

Etsimme fania, joka elää, hengittää ja toki syö TABASCO® -kastiketta. Luo hauskaa ja mielenkiintoista TABASCO®-aiheista somesisältöä ja voita upeita palkintoja sekä titteli Suomen Kovin TABASCO®-fani.

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu Instagramissa. Tuomaristomme valitsee joka kuukausi yhden fanin, joka voittaa upean palkinnon ja tittelin “kuukauden fani”. Kriteereinä sisällössä on MÄÄRÄ ja LAATU ja aihe on rakas TABASCO®. On se sitten sormimaalauksia, kokkauskuvia, podcasti, runo, kuvanveistoa, naamiaisasu, resepti, biisi tai vaikka tatuointi! Lataa tuotoksesi instagramiin tagilla #tabascofani2018 ja olet mukana! Määrä ei tietenkään korvaa laatua, mutta laadun määrä voi toki olla suuri. 

Kilpailun lopussa kruunataan vielä kaikista osallistujista Suomen Kovin TABASCO®-fani joka saa palkinnoksi Radio Rock risteilyn itselleen ja kolmelle kaverilleen!

Instagram ei ole osallisena kilpailussa.

Pääpalkinto: 4 hengen Radio Rock risteily syyskuussa!

Lue tarkemmat osallistumissäännöt TÄÄLTÄ

www-sivun-kuvat-c.jpg
 

Kisafeed: #tabascofani2018