TABASCO-MAUSTETTUA POSSUNPOSKEA

Marcos_reseptit-3_lowest.jpg
 
 

Tabasco-maustettua possunposkea

Raaka-aineet:

  • 800g karkeaa merisuolaa
  • 1kg uusia perunoita
  • 400g possun poskea
  • 1l liha- tai kanalientä
  • 1 shalottisipuli
  • 1 dl punaviiniä
  • 1 rkl balsamicoa
  • muutama timjamin oksa
  • 1/2 pulloa TABASCO® Chipotle -kastike
  • lipstikan lehtiä

Valmistus:

Lisää suola uunipellille, hautaa perunat suolaan. Kypsennä uunissa n. 200°C 45-50min. 


Pidä possun poskia yön yli 3% suolaliemessä. Kuivaa hyvin, lisää posket painekattilaan. sekä timjami ja lihaliemi. Keitä n. 1h painekattilassa tai 2h normaalissa kattilassa. Keittämisen jälkeen siivilöi possut ja keitä keitinnesteestä kastike. Keitä nestettä kasaan, noin neljäsosaan alkuperäisestä. Toisessa kattilassa kiehauta viini, hienonnettu shalotti sekä TABASCO® -kastike, keitä n. 5min, lisää kasaan keitetty keitinliemi joukkoon. Siivilöi kastike vielä ennen tarjoilua. Grillaa poskia kevyesti, voitele kastikkeella. Tarjoile perunoiden ja lipstikan kanssa. 

 
Marcos.jpg

Tämän herkkureseptin teille loi brand ambassadorimme Marcos Gois