Vegaaniosterit


Raaka-aineet

2 tl TABASCO® Green -kastiketta
1 ts seesamiöljyä
2 ts merileväkaviaari
1 rkl kurkkua, ohueksi viipaloituna
2 tl tuoreita kurkunsiemeniä

Mignonette

4 rkl valkoista balsamicoa
2 rkl punaviiniä
½ pientä shalottia, kuutioituna
1 rkl TABASCO® Green -kastiketta
ripaus suolaa

Valmistus

  1. Sekoita TABASCO® Green -kastike, seesamiöljy ja merileväkaviaari pienessä kulhossa ja lisää sitten 1 rkl kurkun siemeniä.

  2. Lusikoi kaviaaria tyhjään simpukkaan, päällystä kurkunsiivuilla ja tarjoile Mignonette-kastikkeen kanssa.

Kastike: 

  1. Sekoita kaikki aineet yhteen pienessä kulhossa ja mausta suolalla

 

VINKKI:

Mignonette käy myös tuoreiden ostereiden kanssa!