VENEZUEALALAISET MAISSIPANNUKAKUT

Venezuealalaiset.jpg
 
 

Venezuelalaiset maissipannukakut
2-4 annosta

  • 400 g pakastemaissia
  • 0,75 dl maissijauhoja
  • 0,5 tl suolaa
  • 3-4 tl TABASCO® Sauce -kastiketta
  • öljyä paistamiseen

Lisäksi tarjoiluun

  • TABASCO® Sauce -kastiketta
  • Avokado-mantelitahnaa

Sulata maissi ja soseuta se sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa.

Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Lisää maissisoseen joukkoon jauhot, suola ja TABASCO®. Sekoita tasaiseksi.

Kuumenna lettupannu, lisää koloihin tilkka öljyä ja lusikoi taikina pannulle. Levita lusikalla taikina tasaiseksi pannun koloihin ja paista keskikuumalla pannulla kummaltakin puolelta kauniin värisiksi.

Tarjoa pannukakut avokado-mantelitahnan (resepti alla) ja TABASCO® Sauce -chilikastikkeen kanssa.

 

Avokado-mantelitahna

  • 1,5 dl kuorittuja manteleita
  • 2 avokadoa
  • noin 1 dl vettä
  • 1/4 tl suolaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 0,5 sitruunan kuori raastettuna

Liota manteleita vedessä yön yli tai vähintään pari tuntia. Valuta.

Soseuta tehosekoittimessa mantelit, avokado, vesi, suola,sitruunanmehu ja -kuori. Lisää vettä, kunnes koostumus on sopiva. Veden määrä riippuu mm. mantelien liotusajasta sekä avokadojen kypsyysasteesta, joten määrä voi vaihdella.

Tarjoa pannukakkujen kanssa. Loppu tahna on ihanaa voileipien välissä!

 
Chocochili_2.jpg
Chocochili_1.jpg

Tämän herkkureseptin teille loi: Elina, Chocochili vegaaniruokablogi