Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Sadonkorjuupata italialaisittain

Sadonkorjuupata italialaisittain

Ainekset:

4 kypsää tomaattia

2 pientä porkkanaa

1 purjo

2-3 valkosipulin kynttä

muutama lehtikaalin varsi

muutama mustakaalin varsi

puolikas kesäkurpitsa

pieni munakoiso

200 g sieniä (esim. metsäsieniä tai viljeltyjä osterivinokas, shiitake, herkkusieni)

2 dl oliiviöljyä

3-4 dl kasvislientä tai vettä

muutama oksa timjamia tai sitruunatimjamia

2-3 rkl TABASCO® Original kastiketta

2 rkl etikkaa (valko- tai omenaviinietikka)

Maldon suolaa myllystä

Maldon pippuria myllystä

Suikaloi purjo ja kaalit ohuiksi suikaleiksi. Hienonna valkosipulin kynnet. Kuutioi munakoiso, kesäkurpitsa, porkkana ja tomaatit. Lisää 1dl oliiviöljyä pataan ja kuullota sipuleita ja kaaleja noin 5min ajan. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Nosta hetkeksi pois padasta. Lisää pataan loppu oliiviöljy sekä porkkanat. Kuullota keskikovalla lämmöllä noin 2-3min. Lisää munakoiso ja kesäkurpitsa ja kuullota vielä muutama minuutti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää kaali-sipuliseos, tomaatit, timjami, kasvisliemi, TABASCO® ja etikka pataan ja anna padan hautua hiljalleen 20min. Kuutioi sienet ja lisää joukkoon. Ota pata pois levyltä ja anna hautua vielä 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Tarjoile esimerkiksi maukkaan maalaisleivän tai polentan kanssa. Pata sopii myös lisukkeeksi grillissä tai uunissa kypsennetylle kanalle tai lihalle.

Jakkihedelmä bibimbab

Jakkihedelmä bibimbab

Ramen Fried Chicken

Ramen Fried Chicken