Spicy Blackberry Margarita
Ainekset
4 cl Karhunvatukkasiirappia
2 cl Agavesiirappia
TABASCO® -kastiketta oman maun mukaan
Maldon Smoked Sea Salt Flakes -hyppysellinen
3 cl tuorepuristettu limettimehu
Alkoholisuositus: Châteu du Breuil Calvados
Koristelu: Karhunvatukka
Valmistus
Lisää TABASCO® -kastike, Maldon -suola, karhunvatukkasiirappi, Agave siirappi ja limettimehu kannelliseen hillopurkkiin ja täytä purkki jäillä. (Huom. suolaa varovasti)
Ravista purkkia rivakasti 6-8 sekuntia tai kunnes purkki tuntuu käsissä kylmältä
Maista ja säädä makeutta tai kirpeuttä oman maun mukaan
Valuta juoma kannen välistä jäillä täytettyyn lasiin. Lisää näyttävyttä saat käyttämällä laakeaa coctaillasia
Koristele karhunvatukalla