Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Louisiana Cobb Salad

Louisiana Cobb Salad

neljälle

Raaka-aineet:

TABASCO® Green Pepper Guacamole

  • 2rkl TABASCO® Green Pepper -kastiketta 

  • 2kpl Avokadoa 

  • 0,5 kpl Sipulia kuutioituna  

  • 0,5 kpl Sitruunan mehu

  • 1 kpl Valkosipulin kynsi murskattuna

  • 4 kpl Kirsikkatomaattia kuutioituna

  • Kourallinen Korianteria hienonnettuna  

  • Hyppysellinen Maldon -suolaa 

Salaatti

  • 6 kpl Lehtikaalin lehteä

  • 2rkl TABASCO® Green Pepper -kastiketta 

  • 1tl Maldon -suolaa

  • 1 kpl Sitruuna

  • 2 rkl Oliiviöljyä

  • 2 punttia Cosmopolitan-salaattia 

  • 2 kpl Tomaattia kuutioituna

  • 2 kpl Pehmeäksi keitettyä kananmunaa (noin 7 minuuttia) 

  • 100g Sinihomejuustoa 

  • 100g Maissinjyviä  

  • 100g Murskattuja ja paahdettuja saksanpähkinöitä 

  • 200g Rapeaksi paahdettua ja pilkottua pekonia

  • 50g Viipaloitua watermelon radish –retiisi (valkoinen retiisi, joka on sisältä kirkkaan pinkki)

Valmistus

TABASCO® Green Pepper Guacamole

  1. Murskaa avokado haarukalla

  2. Lisää TABASCO®-kastike, sipuli, valkosipuli, sitruunamehu, tomaatit ja korianteri.

  3. Mausta oman maun mukaan suolalla.

 Salaatti: 

  1. Yhdistä kaikki raaka-aineet, paitsi cosmopolitan-salaatti, suuressa kulhossa.

  2. Hiero marinadia lehtikaalen lehtiin samalla repien lehtiä pienemmäksi 2-3 minuutin ajan. Hierominen pehmentää lehtikaalin helpommin syötäväksi. Lehdet ovat valmiit, kun ne muuttuvat kirkkaan vihreiksi.

  3. Huuhtele cosmopolitan-salaatinlehdet ja revi palasiksi, sekoita marinoitujen lehtikaalin lehtien kanssa.

  4. Jaa lehtikaaliseos neljään kulhoon.

  5. Lisää lusikallinen guacamolea keskelle jokaista kulhoa.

  6. Asettele loput raaka-aineet guacamolen ympärille.

  7. Koristele watermelon radish -retiisillä

richard.jpg

Reseptin loi vuoden 2017 brändilähettiläs Richard McCormick

Raparperisorbetti

Raparperisorbetti

Lady Habanero

Lady Habanero