Louisiana Cobb Salad
neljälle
Raaka-aineet:
TABASCO® Green Pepper Guacamole
2rkl TABASCO® Green Pepper -kastiketta
2kpl Avokadoa
0,5 kpl Sipulia kuutioituna
0,5 kpl Sitruunan mehu
1 kpl Valkosipulin kynsi murskattuna
4 kpl Kirsikkatomaattia kuutioituna
Kourallinen Korianteria hienonnettuna
Hyppysellinen Maldon -suolaa
Salaatti
6 kpl Lehtikaalin lehteä
2rkl TABASCO® Green Pepper -kastiketta
1tl Maldon -suolaa
1 kpl Sitruuna
2 rkl Oliiviöljyä
2 punttia Cosmopolitan-salaattia
2 kpl Tomaattia kuutioituna
2 kpl Pehmeäksi keitettyä kananmunaa (noin 7 minuuttia)
100g Sinihomejuustoa
100g Maissinjyviä
100g Murskattuja ja paahdettuja saksanpähkinöitä
200g Rapeaksi paahdettua ja pilkottua pekonia
50g Viipaloitua watermelon radish –retiisi (valkoinen retiisi, joka on sisältä kirkkaan pinkki)
Valmistus
TABASCO® Green Pepper Guacamole
Murskaa avokado haarukalla
Lisää TABASCO®-kastike, sipuli, valkosipuli, sitruunamehu, tomaatit ja korianteri.
Mausta oman maun mukaan suolalla.
Salaatti:
Yhdistä kaikki raaka-aineet, paitsi cosmopolitan-salaatti, suuressa kulhossa.
Hiero marinadia lehtikaalen lehtiin samalla repien lehtiä pienemmäksi 2-3 minuutin ajan. Hierominen pehmentää lehtikaalin helpommin syötäväksi. Lehdet ovat valmiit, kun ne muuttuvat kirkkaan vihreiksi.
Huuhtele cosmopolitan-salaatinlehdet ja revi palasiksi, sekoita marinoitujen lehtikaalin lehtien kanssa.
Jaa lehtikaaliseos neljään kulhoon.
Lisää lusikallinen guacamolea keskelle jokaista kulhoa.
Asettele loput raaka-aineet guacamolen ympärille.
Koristele watermelon radish -retiisillä